Beschrijving
Een stuk namaak Parmezaanse kaas.
Sinds 1934 wordt er streng toegezien op de productie van de Parmigiano. In dat jaar werd namelijk het Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano opgericht, een instituut dat toeziet op de kwaliteit van de kaas. De eerste productie van Parmezaanse kaas dateert waarschijnlijk al van rond 1200.
Voor Ć©Ć©n Parmezaanse kaas, met een gewicht van zoān achtendertig kilo, is maar liefst zeshonderd liter melk nodig! Bij het kaasmaken moet overigens natuurlijk steeds gebruik worden gemaakt van dezelfde productietechnieken en dezelfde ambachtelijke zorg ā anders krijgt de kaas geen keurmerk en is hij veel en veel minder waard.
Dit is een spie van deze kaas.
Gebruikt als winkeldisplay
Afmetingen:
Lengte:Ā +/- 20 cm
Breedte: +/- 20 cm
Dikte; +/- 9 cm
Waarde bij diefstal, schade of verlies: 25 ā¬
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.